Andre opskrifter:

  1. Brioche
  2. Brownie
  3. Rugbrød
  4. Jerk Kylling
  5. Paneret Flæsk
  6. Surdejs Boller
  7. Hot Wings (Buffalo)
  8. Selleri Crouton
  9. Kartoffelbåde
  10. Ris á la mande med kirsebærsauce
  11. Jule rødkål
  12. Andesteg
  13. Pickles med karry
  14. Sukker-saltede mandler
  15. Spareribs med BBQ
  16. Tærte med porrer, bacon og cheddarost
  17. Drømmekage
  18. Pizza a la HOUNÖ
  19. Pasta tagliatelle "Frutta di mare" - hummer bisgue og parmesan
  20. Tiramisu Cheesecake
  21. Æggekage med laks og urter
  22. Stegt kylling med tapioka og rød karrysauce
  23. Grillet broccoli og feta salat
  24. Creme brulee
  25. Bagt butternut squach
  26. Bagt cheesecake
  27. Bobotie (sydafrikansk ret)
  28. Stegt Kylling ”Cantonese Style”
  29. Brunede kartofler
  30. Gammeldaws hvidkål
  31. Svinekam med svær
  32. Juleand tilberedt på ”Cook & Hold”
  33. Syltede æbler
  34. Ris à la mande med kirsebærsauce
  35. Gulerod-estragonsflan
  36. Svineskank med ”Pékné” (Bagerens kone) stil
  37. Consommé af oksekød
  38. Jordbær Mille Feuille
  39. Lakrids Sauce Anglaise
  40. Tarte Tatin
  41. Peperonata
  42. Ovnbagte rabarber og rabarberkompot ”Sous vide”
  43. Focaccia Brød
  44. Cantuccini
  45. Pocheret Ananas
  46. Bernaise Sauce
  47. Kartoffel Rösti
  48. Hindbær Roulade
  49. Pocheret laks
  50. Stuvet spidskål med serranoskinke
  51. Pocheret æg
  52. Dampet blomkål med en sauce af brunet smør
  53. Muslinger
  54. Stegt skinke med honning og nellike
  55. Pocherede pærer med krydderier
  56. Stegt forel / ørred
  57. Fennikel 'tarte tatin'
  58. Æbletærte
  59. Kyllingeballontine
  60. Kokostoppe
  61. Kylllingebryst "Cordon Bleu"
  62. Syltede perleløg sous-vide
  63. Fennikel à l’orange sous-vide
  64. Rødvinspocherede figner sous-vide
  65. Gateau Marcel
  66. Roastbeef
  67. Kuvertbrød
  68. Svineskanke
  69. Ratatouille
  70. Grillede steaks
  71. Marengs
  72. Grillede laksesteks med perlebyg
  73. Tomater i vacuum
  74. Spejlæg

Modtag opskrifter og inspiration direkte i din indbakke. Send en e-mail til jar@houno.com.

 

Tilmeld nyhedsbrev

Modtag opskrifter og inspiration direkte i din indbakke.                                                              Tilmeld